mandag 1. september 2008

Målrik kamp mot Tjensvoll

Det ble mange mål begge veier mellom Tjensvoll og Tasta. Etter at Tjensvoll tok ledelsen med årets raskeste mål kom vi sterkt tilbake og ledet 4-1. Ved pause var det jevnt og vi ledet 6-5. Første omgang var god fra vår side. Riktignok slapp vi inn noen enkle mål, men på grunn av god innsats fra alle følte vi likevel at vi hadde god kontroll.

Hva som traff oss i annen omgang er ikke godt å forklare. Vi manglet trykk i angrep og slapp inn flere enkle mål bakover. Dermed var plutselig 6-5 blitt til 6-10. Med 2 raske mål av Hugo Felix var vi inne i kampen igjen mot slutten, men måtte til slutt konstatere at sluttresultatet ble 8-11 tap. Andreas, Christian og Hugo Felix laget 2 mål hver. Jarle og Herman laget ett.