onsdag 15. oktober 2008

Mye positivt mot Vidar

Siste seriekamp ble mye mer positiv enn resultatet skulle tilsi. Morten lovte slikkepinne dersom vi vant, men delte ut med et stort smil om munnen etter kampen.

Første omgang lurte vi for det første på hvor lenge vi kunne stå imot. For det andre om vi møtte rett årslag fra Vidar, og for det tredje hvor mye eldre enn oss motstanderen var.

Tross overlegen motstander rent teknisk var det kjempejobbing første omgang. Vi stod lenge imot. Mathias ofret livet i mål og måtte bytte etter å ha tatt telling et par ganger. Mot slutten av omgangen opplevde vi dessverre ketchup-effekten i eget mål. 6-0 stod det til pause.

I annen omgang satte vi i samråd med Vidar inn en ekstra spiller for å kompensere banespillet. Resultatet ble 3-3 i annen omgang etter at Roy fant målet 3 ganger. Andreas var rundt keeper en gang i annen omgang, så vi var nær seier i omgangen.

Veldig gode tendenser i pasningsspill og innsats tar vi med oss til neste år.