torsdag 15. oktober 2009

Tap i årets siste seriekamp

Årets siste seriekamp ble en sportslig nedtur. Prestisjekampen mot Vardeneset endte med 1-3 tap etter at vi ledet ved pause.

Dårlig grusbane ved Asperlundløa gjorde sitt til at kampen spillemessig var dårlig fra begge lag. Vi tok likevel fortjent ledelsen til pause. God kontroll bakover og et par sjanser fremover var det som skulle til. Vi satte en av sjansene i mål.

I annen omgang var det fortsatt jevnspilt. Vi klarte imidlertid ikke legge samme presset fremover og skapte få sjanser. I forsvar burde vi nok gjort det litt enklere for oss selv, og klarert ballene. Litt dribling i eget forsvar endte med at vi mistet ballen og fikk mål i mot.

Entusiastiske tilskuere heiet det de kunne. Vi presset da også på mot slutten. Hugo hadde blant annet et susende langskudd som keeper dessverre reddet. Mens vi presset som mest på for utligning fikk plutselig en Vardeneset den sjansen de trengte til å avgjør kampen.