mandag 30. august 2010

Uavgjort mot Madla

Første kamp på ny hjemmebane endte med poengdeling mot Madla. I en kamp vi absolutt kunne vunnet ble vi lurt litt av underlaget av og til. Det går nok ennå et par uker med tilvenning før vi får fordel av kunstgresset.

I en jevnspilt førsteomgang var det Madla som tok ledelsen. Etter 2 mål av Andreas hadde vi snudd kampen. Det siste målet godt hjulpet av stangen og ryggen på keeper. Madla utlignet til 2-2 før Andreas satte inn sitt tredje mål for dagen.

Annen omgang bølget litt frem og tilbake. Vi hadde noen gigantiske sjanser til å avgjøre kampen. I stede ble det Madla som utlignet når vi ikke klarte å klarere en ball som la seg rolig ned i feltet. 3-3 holdt seg ut omgangen.

Det er godt å være i gang igjen med kamper. Vi har fortsatt en del å jobbe med. Bakover glemmer vi å se over skulderen, og fremover er vi ikke tøffe nok (og raske nok) i avslutningene. Det skal vi trene på allerede på onsdag.