onsdag 27. april 2011

Storseier mot Madla 7

Endelig er vi i gang med seriekampene. Før avspark tok vi lagbildet i de nye draktene våre. Deretter var det full gass fra start på en bane i størrelse "ekstra small".

Vi tok tidlig tak i kampen og presset Madla høyt på banen. Etter et par minutter hvor vi stanget mot et kompakt forsvar tok Avdyl et rask innkast til Andreas som stod ledig foran mål og dermed var vi i ledelsen. Det ble litt ketchup-effekt. Avdyl puttet det ene målet etter det andre en periode. 7-1 stod det til pause etter 5 mål av Avdyl og et ekstra for Roy.

Kim Andre, Jarle, Jonatan og Hugo holdt det potetett i forsvar foran Mathias som hadde en heller rolig omgang.

I annen omgang sov vi litt fra start.  Madla fikk 2 kjappe mål før vi igjen tok tak. Avdyl, Roy(3), Kim Andre (2) og Bilal puttet mål i annen omgang. Sluttresultatet 14 - 5. Vi gleder oss til fortsettelsen.

God innsats av hele gjengen. Dette lover godt nå som kampene kommer på løpende bånd.

Neste uke er det ingen trening. På mandag venter Viking 5 og på onsdag er det Vardeneset 4.