Sesongen 2011 går mot slutten. Selv om vi ennå har et par treninger igjen før jul ble årets sesongavslutning gjennomført i dag. Vi startet på Vic Mat, hvor Victor som vanlig serverte meget god mat.

Guttene satt i annen etasje. Det tok ikke lang tid før vi var alene i lokalet :-) Burgere, Cola, Spite og Fanta gikk ned på høykant. Stemningen var god.

Laglederne koste seg i underetasjen, og lurte på hvem som kjente bråmakerne i annen etasje.

Etter god mat fordelte vi oss i 4 biler og satte turen for Viking Stadion. Start skulle sendes ned i Adeccoligaen.

Stemningen var upåklagelig blant Tasta guttene som gav full hals for å overdøve Startsupporterne som satt et felt lenger borte.

Kampen var heller kjedelig. I hvert fall de første 90 minuttene. Start tok ledelsen og når Odd tok ledelsen mot Sogndal hadde Start fortsatt teori å spille for. Etter 90 minutter kom utligningen i målen like nedenfor oss. Etter målet presset Viking på og skapte faktisk flere sjanser i løpet av 4 overtidsminutter enn de gjorde i hele ordinær spilletid. 2 100%-sjanser ble brent og dermed ble det 1-1 og Start rykket ned.

Guttene var strålende fornøyd med dagen. Laglederne var også fornøyde. De 2 som ikke pådro seg parkeringsbot i løpet av dagen var litt mer fornøyd enn de 2 andre.