tirsdag 12. mai 2015

Kjempekamp mot MIL

En hard bortekamp mot et godt kjempende MIL lag endte med nok en 2-1 seier for tøffe Tasta jenter, som nok en gang spilte uten innbyttere. Seieren var en skikkelig lagseier hvor Tyra hadde god kontroll i mål, Ariel og Sara Serina jobber bedre og bedre sammen i forsvaret, mens Emma, Kristina og Julia jobbet uttrettelig på midtbanen. Helt på topp stresset Sofia forsvarerne til MIL.

Når dommeren blåste i gang kampen kom MIL agressivt mot oss og presset på. Vi ble litt bekymret for et en aggressiv motstander på en diger bane når vi ikke hadde innbyttere. Jentene har imidlertid god kondis og presset etter hvert MIL tilbake på egen banehalv i større deler av omgangen. Etter ca et kvarters spill får vi endelig en fortjent uttelling. Sofia så ut som hun alltid har siktet på krysset, for ballen satt helt oppe mellom stang og tverrlegger. 1-0 holdt til pause.

I annen omgang kommer et enda mer aggressivt MIL på banen. I en liten periode blir vi litt slurvete på midtbanen og mister ballen ofte. Dermed får MIL anledning til å utligne til 1-1.

Spiller bølger frem og tilbake i denne perioden, men etter 20 minutter klemmer Emma til fra langt hold. Keeper har noen spillere foran seg og ser ikke ballen før den sniker seg mellom beina. 2-1 ledelsen hold vi til kampen er slutt som følge av kjempeinnsats. Dermed ble det både brus og is på jentene på ferjeturen hjemover fra Tau.

Selv om vi fortsatt har mye å bedre oss på, er det kjekt å se fremgangen jentene har hatt sien i fjor. Nå blir det 17. mai og trening på mandag før vi er klare til å ta imot VBK og Tastavis  onsdag 20. mai på Stemmen.