mandag 31. august 2009

Spennende kamp mot Randaberg

Det ble en spennende kamp mot Randaberg i ettermiddag. Etter en god kamp sist var vi spente på hvordan vi skulle gjøre det mot laget som slo oss mest før sommeren.

Innsatsen var nok en gang på topp og det var fortjent når Andreas lobbet over Randaberg keeperen og gav oss ledelsen. Tross god jobb i forsvar måtte vi se en ball i mot og vi gikk til pause med uavgjort resultat.

Etter en velfortjent hvil var gjestene fra Randaberg som kom best i gang og scoret først. Vi presset imidlertid på og hadde flere gode forsøk. Sondre og Jonatan ble ikke helt enige om hvem som skulle avslutte og Randaberg fikk ryddet unna en kjempesjanse før utligningen endelig kom når Andreas hamret inn 2-2 etter en flott pasning fra Sondre.

Utover annen omgang presset vi mer på. På bildet er Randaberg spillerne utspilt og Tastaspillerne står i kø for å lage mål. Beklageligvis gikk ballen utenfor. Det var derfor mot spillets gang når vi glemte oss litt i forsvar og Randaberg nok en gang tok ledelsen. Heldigvis fikk Jonatan kranglet ballen den nødvendige centimeteren over målstreken på slutten av omgangen slik at resultatet ble uavgjort 3-3.

Nok en gang solid lyd i hjemmepublikum. Victor Hugo la inn en god søknad om å bli fast ballhenter. Den er innvilget :-)