onsdag 9. september 2009

Nok en spennende kamp på Finnøy

Årets tur gikk til Finnøy. Vi grugledet oss litt på forhånd for vi husket at Finnøy var både store og sterke og gode fra kampen i vår. Som bildene viser endte det likevel opp med en blid gjeng på ferjen tilbake til fastlandet.

Kampen startet strålende for vår del. Planen var enkel og grei, slik den har vært etter sommeren. Manglende teknikk må kompenseres med innsats og vilje. Forsvaret som i første omgang bestod av Kristian, Mathias og Fredrik jobbet steinhardt og når de en sjelden gang slapp gode Finnøyspillere forbi, ryddet Hugo opp i stor stil.

Fremover på banen fikk vi endelig hyll på byllen når Andreas fant Christian som iskaldt satte ballen i nærmeste hjørne. Senere la Andreas og Fredrik på slik at vi ledet 3-0 til pause.

Annen omgang startet med Finnøy press, og vertskapet fikk uttelling umiddelbart. Når det ble 3-2 etter kort tid begynte vi å frykte tap. Christian kriget imidlertid inn 4-2 ledelse og vi fikk håpet tilbake. Mot slutten av kampen mistet vi dessverre litt hodet. Trykket fremover manglet og markeringen glapp et par ganger i forsvar. Hjemmelaget fikk scoret 2 ganger og kampen endte uavgjort 4-4. Strålende resultat i forhold til forventningene, men vi var nok litt skuffet over at ledelsen glapp.

På ferjekaien ble resultatet feiret med brus, sjokolade og kaffe.