mandag 28. september 2009

Madla best igjen

Siste hjemmekamp i ballbingen burde blitt en fest. Morro ble det da også en periode i annen omgang, men kampen sett under ett var Madla minst et par hakk bedre enn oss.

I første omgang la vi opp til taktikken som har fungert godt i det siste. Full innsats, tett bakover og sette sjansene. Problemet var bare at Madla ikke lot seg knekke av innsats. De lot rett og slett ballen gjøre arbeidet. Tasta spillerne ble springende i mellom og det ene målet etter det andre havnet i mål. 0-4 var resultatet når den for dagen eminente dommer :-) blåste til pause.

Annen omgang startet som først sluttet. Mathias hadde overtatt etter Hugo i mål, men måtte plukke ut første ball før minuttet var gått. Plutselig ble tastaturboen satt på. 3 kjappe mål mot et fra Madla. Det lå en stund ann til at målsetningen om å vinne annen omgang kunne nås. Dessverre hadde også Madla mer å gå på og puttet et par mål på slutten av kampen, mens vi bare klarte ett ekstra.

Sluttresultat (etter å ha konferert sjefene på sidelinjen): 4 - 8