tirsdag 22. september 2009

Fantastisk innsats mot Viking

Nok en kamp med heroisk innsats og seier gjør det gøy å være lagleder for tiden. Forhåpentligvis er det kjekt å se på óg :-)

Vi lurte en stund på om det ble kamp, da hjemmelaget ikke møtte opp før kampen skulle vært begynt. Når vi endelig kom i gang så vi fort at dette skulle bli en slitsom dag på jobben, for dette Viking laget var noe av det bedre vi har spilt mot i år. Fysisk tøffe spillere med god teknikk og brukbart samspill ble litt for mye for oss i begynnelsen av kampen og Viking tok ledelsen.

2 raske mål, først når Roy snappet ballen og plasserte den utagbart i mål, deretter når Sondre fikk spilt fri Andreas like foran Viking målet, snudde kampen. Viking puttet sitt andre og vi gikk til pause med 2-2.

Annen omgang var fortsatt tett og jevn. Vi tok ledelsen på nytt. Roy laget sitt andre for dagen. Viking snudde kampen til 4-3 før Andreas med 2 raske mål gav oss 5-4 ledelse. Et godt lag skal ha litt flaks. Når et Viking skudd traff begge stengene og ballen la seg død på målstreken begynte vi å ane at dette skulle gå veien.

Nok en gang er det solid forsvarspill som bør trekkes frem. I første omgang gjorde både Mathias, Kristian og Sondre manns innsats i forsvar. Samme trio holdt stand i første del av annen omgang, mens Jarle og Roy ble kastet inn i forsvaret på slutten når de andre trengte en pause. Hugo tok nok en gang ansvar i målet, mens Jonatan fulgte våre instrukser og virret somen veps rundt beina på Vikingspillerne. Flott innsats alle sammen.