onsdag 2. juni 2010

Det ble spennende mot Randaberg ...

... men det trodde vi ikke når Hugo Felix fullførte sitt Hattrick etter 2 min og 25 sekunder. Første mål ble for øvrig satt inn etter 11 sekunder. Ny Tasta rekord ?

Andreas la på til 4-0 etter 6 minutt og undertegnede gikk bort i baggen for å finne boken jeg kunne skrive mål og målscorere i. Det var imidlertid lite grunn til det. Plutselig slet vi mer fremover og Randaberg kom til sjanser. Etter noen forsøk fikk de også uttelling. 4-1 ble til 4-2 og deretter 4-3. Nå bølget spillet frem og tilbake. Heldigvis satte Mathias strak vrist på ballen når den plutselig lå foran bein hans. Ballen suste i mål. 5-3 ledelse til pause.

Andre omgang var jevn. Sjanser begge veier. Randaberg scoret først. 5-4 og hjemmelaget var i støtet. Jarle gav oss 2 målsledelse igjen, men bare et lite øyeblikk før det stod 6-5. Det samme skjedde igjen. 7-6 !

Vi satte inn Christian  i forsvaret for å bruke kjempekreftene sine på å holde tett på slutten. Det gikk greit. Dermed kunne vi takke Randaberg for kampen etter seier med ett mål. Kjekk og spennende kamp for oss på sidelinjen. Vi gleder oss til fortsettelsen :-)