onsdag 9. juni 2010

Skuffende tap mot Vaulen ...

... i en kamp vi like gjerne kunne vunnet (om ikke Asle hadde slitt ut spillerne på trening på mandag :-)

Først omgang bølget spillet frem og tilbake. Vi hadde våre sjanser men var ikke tøffe nok i avslutningene. Litt mindre fnising og litt mer konsentrasjon på skuddtreninger hadde kanskje utgjort en forskjell. Vaulen tok bedre vare på sine sjanser og gikk til pause med 2-0 ledelse.

Annen omgang startet som den første. Utover i omgang prøvde vi å legge litt mer trykk fremover. Konsekvensen ble imidlertid at vi glemte totalt å forsvare oss. Gang på gang ble ballen slått over forsvaret vårt og til Vaulen spillere som fikk gå fritt mot Mathias som hadde tatt ansvar for å stå i mål. Noen kjappe mål og plutselig lå vi under 6-0.

De siste 3-4 minuttene "toppet" vi laget litt for å pynte på resultatet. Dette resulterte heldigvis i 2 scoringer fra Roy og Andreas, i tillegg til et par gode sjanser. Sluttresultatet ble dermed 2-6. Vi kommer sterkere tilbake mot Vaulen til høsten.