onsdag 29. august 2012

10 mål jevnt fordelt mellom Tasta og Forus & Gausel

Det ble en jevn kamp mot Forus & Gausel. Vi var enige foran begge omganger om å gå tøft i dueller og kjempe for hver ball. Når omgangene begynte var det imidlertid gjestene som tok tak i kampen mens vi ble stående og se på. Skuffende.

Forus & Gausel tok ledelsen både 1-0 og 2-0. Vi hevet spillet etter hvert og snudd kampen til 3-2. Det var Kristian som fikk hull på byllen med et kjempeskudd i krysset.

Like før pause ble 3 Tasta spillere nok en gang stående å se på en FG spiller som fikk gå fritt forbi alle og utligne.

Annen omgang ble som første. FG tok initiativet og scoret 2 ganger. 5-3 stod seg lenge. De siste 10 minuttene trykket vi endelig på for fullt. Det ble kjempet om hver ball. Vi fikk uttelling 2 ganger og sluttresultatet ble 5-5.