onsdag 5. september 2012

22 mål bedre enn sist mot MIL

Det er vel feil å si at vi gledet oss til dagens kamp etter 0-19 i vårkampen. Det tok heller ikke mange sekunder før MIL puttet ballen i nettet første gang i kveldens kamp. Vi jobbet godt, men MIL var bedre i starten og puttet snart 2-0 før vi også scoret årets første mål mot MIL. Stor innsats av hele laget og ikke minst nok en kjempekamp av Jonas i mål gjorde at kun lå unna 3-1 til pause.

Skal vi vinne annen omgang ? spurte vi i pausen. Ingen trodde helt på det, men guttene var giret som bare det.

Et kjapt mål i starten av omgangen, før Jonas klarerte et tilbakespill fra eget målfelt og rett i mål til utligning hjalp på troen. MIL ble stresset. Hadde tydeligvis ikke fått god motstand tidligere og begynte å kjefte på hverandre. Dermed var det bare å gire opp noen hakk til, samt være enda tøffere i taklinger og dueller, så ble MIL spillerne enda mer frustrerte.

Vi gikk opp til 5-3 før MIL scoret og det ble spenning med ca 5 minutter igjen. Ingen grunn til det. Vi puttet heller 2 mål til og vant kampen 7-4. "Relativt" bra forvandling fra kampen på Tau.
Disse guttene fortjener ros for kjempeinnsats i kveld: Jonas, Hugo Felix, Kristian, Mathias, Andreas, Roy, Jonatan, Kim Andre, Patrick og Christian.

Målene våre ble for øvrig scoret av Kimmi (3), Christian, Andreas, Patrick og Jonas.