torsdag 13. september 2012

Skuffende kamp mot Vaulen

Det ble en jevn kamp mot Vaulen i ettermiddag. Motstanderen var ikke bedre enn at vi følte vi burde vunnet kampen relativt komfortabelt, men vi slet mye. Kampen var et stort skritt tilbake i forhold til de gode kampene vi har hatt mot MIL og Madla siste uken.

Vi ledet kampen 3-2 til pause. "Denne kampen er det helt opp til oss selv å vinne" var vi enige om i pausen. Dersom vi hadde klart å heve intensiteten noe i annen omgang skulle seier være grei skuring.

Slik skulle det ikke gå. Etter 2 minutter i annen omgang hadde vi hentet 2 baller ut av eget mål og lå plutselig bak. Vi kom aldri ajour og tapte til slutt kampen 6-5.

Skuffende at vi gjør enkle feil som å drible bakerst og ikke markerer på corner, samtidig som vi ser at flere spillere ikke hadde dagen når det gjaldt å dempe ballen og slå den videre til nærmeste medspiller ...