onsdag 26. september 2012

Kjekt å være Tasta spiller for tiden

Vi klarte ikke å toppe forrige ukes statistikk med 2 seire og 25-5 i målforskjell, men 2 seire og 19-6 er ikke så verst det heller.

I dagens kamp var Vardeneset 2 motstander hjemme på Minibanen. Vi vant kampen hele 7-1. God kamp fra vår side, men resultatet lyver litt ut fra styrkeforholdet på lagene. VBK var nemlig et godt spillende lag som kom til flere sjanser. Jonas var i det umulige hjørne mellom stengene og så ut til å ta motet fra mer og mer frustrerte motstandere. Spesielt ved et par beinparader i annen omgang var det flere av oss som så ballen i mål.

Første omgang startet veldig bra med klikk klakk spill som resulterte i 1-0 ledelse som holdt seg til like før pause hvor Jonas plutselig klarerte ballen over hele banen og i mål. 2-0 var pauseresultat.

Relativt jevnt også utover i annen omgang, men der vi scoret på målsjansene våre, så traff bare VBK de lange armene og beina til Jonas.

Patrick styrte de bakre rekker bra i dag igjen, og hadde sammen med Ramadhan, Mathias og Hugo Felix relativt god kontroll. Fremover hadde Andreas, Tuni, Jakob og Christian tidvis veldig bra samspill.

Da er det bare en uke igjen med seriekamper i 2012. VBK 1 og Madla 5 er motstandere neste uke. Vi gleder oss.