mandag 1. oktober 2012

Seier mot VBK

Vardeneset 1 var motstander i ukens første kamp. Etter en litt usikker start hvor gjestene fra Vardeneset tok ledelsen fikk vi satt høyt trykk motstanderen og fikk etter hvert uttelling. Spesielt Jakob var lett på tå foran mål og fant nettmaskene hele 4 ganger i omgangen. 7-2 ledelse til pause etter tidvis godt spill.
Tøft bilde !!
Her har vi hjørnespark og 3 Tastaspillere er i bevegelse mot mål i det ballen blir slått inn. Dessverre gikk ikke ballen i mål på denne sjansen.

I annen omgang var det mer å sette fingeren på. Vi fikk riktignok omgangens første mål, men så virket det som vi begynte å spille på egenhånd. Samspillet fungerte dårlig. Dette kan skyldes at en del spillere ble plassert i uvante posisjoner. Det kan også skyldes at Vardeneset presset oss mer aggresivt enn i første omgang. Uansett var omgangen jevnspilt og endte 3-3. Sluttresultatet ble dermed 10-5.

I morgen skal vi spille vår siste 7er kamp. Da er Madla 5 motstander. En jevn og tøff kamper venter oss dersom vi møter samme laget vi gjorde i vårsesongen.