onsdag 3. oktober 2012

6 strake seire

Siste seirekamp for året ble en knallhard batalje mot et meget godt Madla lag. Kampen ble så jevn den kunne være og lagene skiftet på å være i føringen. Madla ledet 1-0, 2-1 og 3-1 i første omgang, men en sluttspurt gjorde at vi gikk til pause med 4-3 ledelse. For første gang på lenge rant svetten av flere av guttene, og 3 ganger i løpet av kampen gjorde vi bytter når noen var tomme og ba om bytte. Motstanderen var så god denne gangen at vi straks fikk et par i sekken når vi slapp initiativet, og da er det bra at guttene heller tar en frivilling pause.

Annen omgang ble som første knallhard. Madla tok føringen og scoret flere mål etter hverandre og ledet 6-4 før det var vår tur til å overta. Vi scorer 4 mål på rad og leder "komfortabelt" 8-6 5 minutter før slutt. Madla scoret nok en gang og stillingen var 8-7 mot slutten. Vi red av stormen etter topp innsats fra hele gjengen og kunne registrer vår 6 strake serieseier og 8 seier på de siste 9 kampene.

Utrolig kjekt å se hvordan guttene har hevet seg denne høsten. Vi har fortsatt en del å gå på når det gjelder pasningsspill og ikke minst viljen til å gå på løp, men når det kommer til innsats er det topp. Vi ser dessuten at treningen på vendinger vises igjen i kampsituasjon og det gleder oss trenere.

Takk for flotte kamper denne høsten. Nå skal vi trene godt å gjøre oss klar til 11er fotball.