søndag 16. september 2012

11er trening på Stemmen

Ikke før er vi ferdig med MiniVM så var det klart for 11er fotball på Stemmen for G2000. Neste år er det alvor, så derfor var det viktig å få prøve seg på stor bane. Vi benyttet derfor MiniVM-helgen til å invitere noen lag til turnering/trening. Vardeneset ble invitert med 2 lag. I tillegg ble Madla, Viking og Våganes invitert. Madla og Viking hadde ikke anledning til å delta, så dermed ble det en 4-lags turnering med Tasta, VBK 1, VBK 2 og Våganes.

VBK 2 var første motstander. Patrick, Andreas og Tuni tok tak sentralt på midtbanen og vi styrte kampen uten å få uttelling. Vi følte likevel vi hadde god kontroll på kampen og ventet på uttelling. Når vi ikke fikk satt ballen i mål skjedde det som ofte skjer. VBK fikk plutselig den muligheten de hadde ventet på og satt ballen i mål på sin første store sjanse. 0-1 holdt seg hele kampen.

VBK 1 var neste motstander i en kamp som startet umiddelbart etter at første kamp var avsluttet. En hardere motstander enn i første kamp og det tok ikke lang tid før de fikk uttelling. Vi kjempet godt videre og plutselig fikk vi spilt Jakob fri bak VBK forsvaret. Alene med keeper satte han ballen i hjørnet. 1-1. VBK tok nok en gang ledelsen, men vi utlignet for andre gang da vi presset på med mye folk etter en corner. 2-2 til pause. I annen omgang merket vi at 2 kamper etter hverandre begynte å ta på. Når VBK nok en gang kom foran klarte vi aldri og komme tilbake. Kampen endte til slutt 2-4.

Våganes var siste motstander og den vi på forhånd hadde fryktet mest. Denne gang var det imidlertid Våganes som hadde kamp i beina like forut og vi var på ingen måte underlegne. Riktignok tok Våganes ledelsen men Jonas som for anledningen hadde tatt plass på venstrevingen ble plutselig spilt gjennom i mistenkelig off side posisjon og scoret alene med keeper. Christian fant også nettmaskene og vi kunne gå til pause med 2-1 ledelse. I annen omgang bølget det frem og tilbake før Kim Andre fikk kjempetreff fra 25 meter og sendte oss 2 mål foran. Like før slutt reduserte Våganes til 3-2 men vi red av stormen og fikk vår første seier. GLEDE :-)

Utenom kampene fikk vi anledning til å spise pølser, kake og drikke brus. Det smakte godt i dag igjen.

Dagen gav oss mersmak på 11er fotball. Det er litt vanskelig å plutselig måtte tenke på off side, tilbakespillsregel og ikke ikke minst la ballen gå over store avstander. Dagens solide dommer hjalp imidlertid guttene bra og veiledet underveis i kampene.

Takk for en flott dag til både støtteapparat, spillere og ikke minst motstanderne som gjorde dette til en flott treningsturnering.