onsdag 19. september 2012

Søt hevn mot Havørn

Vi snudde vårens 10-2 tap borte mot Havørn til 6-1 seier i dag.

Første omgang var jevnspilt med sjanser begge veier. Fra vår side var det mer å gå på da intensiteten var lav. Kanskje det var på grunn av temperaturen. Vi tok likevel ledelsen 1-0 til pause etter mål av Keven, som var en ny spiller "innleid" fra G-2001. Ledelsen holdt seg til pause.
Annen omgang tok vi mer tak fra start og presset bortelaget stadig lenger bakover på banen. Etter hvert fikk vi også utteling i målprotokollen. Patrick og Andreas scorte 2 mål hver og Kim Andre ett. Havørn fikk ett mål.

Flere gode prestasjoner også i dag. Pasningsspillet har blitt mye enn tidligere og vi kjemper for hver ball. Fortsatt har vi litt å gå på kondisjonsmessig, men det klarer vi å skjule på Minibanen. Til vinteren skal vi gjøre noe med det.