mandag 17. september 2012

Madla fikk tatt 20 avspark

Beste kamp noen sinne ???

Ikke lang i fra i hvert fall. I kampen mot Madla 7 stemte det meste. Bevegelse og godt samspill gav flere Klikk Klakk mål. Vi tok ledelsen i kampen allerede etter 23 sekunder, og det etter at Madla hadde æren for å ta avspark. Deretter gav vi full gass og puttet 8 mål før pause før Roy syntes litt synd på motstanderen og viste dem hvordan ballen kunne puttes forbi Robert :-)

Annen omgang nullstilte vi og gikk på banen for å vinne også den omgangen, samtidig som vi skulle spille god fotball.

Denne omgangen møtte vi imidlertid et aggressivt Madla lag fra start, samtidig som vi tenkte mer på hvem som skulle score målene enn hvem som skulle hindre motstanderen å score. Dette medførte at Madla fikk 3 nye mål de første 9 minuttene av omgangen. Vi laget like mange.

Siste kvarteret fikk Madla svi for tempoet de startet med i annen omgang. Det var helt slutt på kreftene og vi trillet ball i hatt med dem. Etter hvert syntes vi synd på keeperen som stadig måtte hente ballen ut av nettet. Sluttresultatet ble 19-4, vår største seier noensinne. Målene ble laget av Christian (5), Tuni (4), Andreas (4), Roy (2), Patrick (2), Kim Andre og Kristian. Mathias var bare et skonummer for lite til å putte han og.

Ifølge Asle som for anledningen hadde overlatt dommerfløyten til undertegnede var "målene i mot resultat av tull og tøys bak, samt vi kunne og burde scoret 6-7 mål ekstra på de gedigne sjansene som ble spolert. Uansett ett kjemperesultat og en herlig innstilling fra samtlige."

Nå ser vi frem mot ny kamp mot Havørn onsdag. Da skal vi hevne tapet fra vårsesongen.