lørdag 6. april 2013

God dag på Vardeneset tross mye vær

Vi hadde en strålende dag på Vardeneset hvor årets første kamper ble spilt. Havørn, Forus & Gausel I og Våganes var dagens motstandere.

Værmeldingen meldte at det kunne komme snø og slaps, men da vi møtte opp til første kamp mot Havørn kl 09.45 var været flott. Det skulle imidlertid kun vare til kampstart. Da begynte det å snø kombinert med vind nor som gjorde sikten helle svak.

Bildet er fra kampen mot Havørn før snøen satte inn. Vi kjempet motstanderen ut av kampne tidlig, med bakgrunn god innsats fra alle kombinert med en midtbanetrio bestående av Tuni, Patrick og Kimmi som eide midten.

En litt heldig førstescoring hvor Roy først fikk ballen i solid offside posisjon uten at det ble blåst. Ballen gikk deretter ut på vår høyreside før den ble slått tilbake til Roy som puttet ballen i hjørnet. 2-0 kom i annen omgang. Jakob viste ro og så at keeper stod langt ute, da han lobbet ballen elegant i mål fra 16-20 meter. Vi hadde flere sjanser til å putte mange mål, men lot det heller bli litt spennende på slutten når Havørn fikk redusere på en av sine få sjanser.

Solen kom fram mellom kampen og når Forus og Gausel I stod på motsatt banehalvdel var været både varmt og solrikt. Når kampen startet skrudde noen nok en gang på snøbryteren. Vi spilte nok en solid kamp og vant begge omganger 2-0. Kimmi, Tuni, Andreas og Roy scoret målene våre. Robert hadde lite å gjøre helt bakkerst med var våken og klarerte som en sweeper de gangen FG prøvde å slå i bakrom.
På slutten av dagen var det klart for puljefinale. Våganes hadde 2 seire mot de samme motstanderne som oss. I første omgang ble vi presset kraftig bakover i motvinden og vi slet med å spille oss ut av eget forsvar. Tross Våganesdominans holdt vi 0-0 til pause og hadde godt håp om seier med vinden i ryggen i annen omgang.

Vi overtok initiativet og skapte sjanser. Når Keven, som var midtstopper for anledningen, brøt bakfra og dro seg ned til sidelinjen på venstrevingen og fikk slått lavt inn til Jonatan foran mål, fikk vi uttelling og ledet 1-0. Det ble jobbet imponerende for seier og pizza feiring etter trening på onsdag. Dessverre holdt det ikke helt inn. Våganes ble tildelt hjørnespark like før slutt. En svak Tasta klarering havne i beina til Ex-Tasta spiller Luca, som sendte ballen over alle med- og motspillere og i borterste hjørne. 1-1 ble dermed sluttresultat, noe som medførte at både Tasta og Våganes avsluttet dagen med 2 seire og 1 uavgjort. Vi vant imidlertid puljen med målforsjell 7-2 mot 5-2.

God innsats og fornøyde trenere medførte at det tross uavgjort likevel blir pizza feiring etter onsdagens trening.