mandag 15. april 2013

Kjempestart på sesongen

Vi har med skrekkblandet fryd sett frem til første seriekamp med 11er fotball. Tenk om vi taper stort og det kommer i avisen ? Tenk om vi ligger sist på tabellen og det kommer i avisen ?

Vi har øvd oss gjennom egen turnering dagen etter miniVM og 2 ganger på turneringer på Vardeneset, og i dag var vi endelig klare for å spille om poeng ... og hvilken kamp det ble ...

Vi tok tak på midtbanen fra starten av kampen uten å skape veldig mange store sjanser. Gjennombruddspasningene ble litt for upresise og litt for lange. Når Viking plutselig klarte å utnytte bokrommet vårt etter 7 minutter ble vi straffet og Viking tok ledelsen 1-0. Vi skapte enkelte sjanser i løpet av omgangen og var svært nær utligning flere ganger mot slutten av omgangen uten å få ballen i mål.

I annen omgang fortsatte vi å presse Viking bakover på banen. Christian og Danijel utfordret stadig bakrommet og skapte problemer for Viking forsvaret. Det tok likevel 23 minutter før vi fikk hyll på byllen etter et konstant press mot hjemmelaget. Tuni fikk kjempetreff fra 16-20 meter og ballen lå klistret like under tverrleggeren. Nå gikk det slag i slag. etter 26 minutter spilte vi Danijel gjennom alene med keeper. 2-1. 3 nye minutter og Dani var alene igjen, lobbet over keeper til en enda bedre plassert Bilal som puttet ballen i åpent mål. I siste sekund fikk Dani muligheten for 3 gang alene og scoret sitt andre for dagen. Ikke verst å avgjøre kampen mot det som i forrige uke var medspillere.

God stemning i hele troppen og ikke minst på sidelinjen. Nå ser vi frem til å få besøk av Forus & Gausel om 2 uker.