mandag 3. februar 2014

God start på Kvia Vinterserien

Havørn var som i fjor årets første motstander. Litt skeptiske til hva som ventet oss var vi etter Havørns solide 18-0 seier mot Riska II sist uke. Det skulle imidlertid snart vise seg at lagene var relativt jevngode.

Kampen startet rotete. Vi var ikke ute av vinterdvalen og Havørn presset oss ned på vår egen banehalvdel, hvor vi virket litt usikre i starten. Plutselig viser vi kontringsfotball silk det skal gjøres. Vi bryter i eget forsvar. Ballen spilles ut sentralt på egen banehalvdel hvor Andreas ser at Danijel er på løp. Pasningen blir slått over forsvaret og sender Danijel alene med keeper. Resultat: 1-0. Like etter har vi sjansen til 2-0, når Dani nok en gang kommer alene. Denne gangen går imidlertid skuddet i stangen etter at keeper er rundet. Uflaks der.

I stede utligner Havørn når vi blir fraløpt i bakre firer og dermed var lagene like langt. Vi går likevel til pause med ledelse. Havørn keeper og en forsvarer roter det skikkelig til for seg selv og mister ballen på 16 meter. Kim Andre får ballen i beina og kan lobbe ballen i det tomme målet.

Annen omgang har vi bedre kontroll enn i første og seier er i grunnen aldri truet, i hvert fall ikke etter at Keven takler inn 3-1 etter en duell helt ute på hjørnet av 16-meteren. Deretter spilles Jakob gjennom og blir felt av keeper. Straffen setter kaptein Patrick sikkert i mål, før Danijel nok en gang får sjansen alene med keeper og øker til 5-1.

Puljens nest beste ? motstander er slått. Nå venter førstedivisjonslaget MIL i neste kamp mandag om en uke.