mandag 10. februar 2014

Uavgjort borte mot MIL

"Toppoppgjør" allerede i andre runde av Kvia serien når vi tok turen til Tau for å spille mot MIL.

Et godt MIL lag gav oss skikkelig motstand, men motiverte også til kjempeinnsats. Vi startet kampen med våre raskeste spillere, Danijel og Ramadhan i midtforsvaret for å demme opp for et forventet press fra hjemmelaget. Dette fungerte godt, og det var kun unntaksvis Jonas måtte i aksjon bakerst. Etter et kvarters spill bryter Patrick på midtbanen og spiller presist gjennom til Tuni, som var spiss for anledningen. Tuni kommer alene med keeper og gjør ingen feil. 1-0. 5 minutter før pause utligner imidlertid MIL som også kommer alene med keeper. Mistenkelig nær offside med Tasta øyne, og soleklar offside ifølge forsvaret, som ble stående med hånden i luften.

I annen omgang prøver vi å ta MIL på senga med å flytte Danijel opp som spiss for å få enda mer fart. Det tar kun 20 sekunder før Danijel kommer fri og blir felt i straffefeltet. Dessverre klarer vi ikke å putte den påfølgende straffen i mål. Etter 20 minutters spill tar vi likevel ledelsen etter at vi hadde hatt et visst press på hjemmelaget. Hugo Felix klarerer en lang ball, som Danijel vinner i kamp en gode midtforsvarere og setter inn 2-1. Like før slutt utligner MIL for andre gang. Nr 10 var en gigant, både stor, sterk og teknisk god, og et par minutter før slutt bruker han alle disse ferdighetene før han dundrer ballen i nettet ak en sjanseløs Robert i målet.

2-2 var sannsynligvis et rettferdig resultat og begge lagene var fornøyde med en godt gjennomført kamp. Nå blir det sannsynligvis målforskjell som avgjør plassering i pulja til slutt.