mandag 10. mars 2014

A sluttspill i Kvia serien

Jeg var så opptatt med kuleramme at jeg glemte å ta bilder fra dagens kamp. Derfor legger jeg inn et gammelt lagbilde fra sist vi vant pulja vår

Rammen rundt dagens kamp mot Riska II var grei. uansett resultat var vi klare for kvartfinale i enten A eller B sluttspill i årets vinterserie, men det måtte 19 målsseier til for å gå forbi MIL og ta oss til A sluttspill.

Vi startet imidlertid greit. Det tok et halvt minutt før ballen lå i Riska målet. Danijel ekspederte et flott innlegg fra Tuni i mål. Tuni økte til 2-0 og Andreas til 3-0 med Jakob som pasningslegger begge ganger. Det var gått 11 minutter, og vi lå akkurat på skjema.

Nå starter en periode med svakt spill. Flere spillere blir i overkant egoistiske og ønsker å gjøre det meste selv. Det går ofte greit å lure både en og to motstandere, men når vi prøver på nummer 3, 4 og 5 mister vi til slutt ballen. Det tar 10 minutter før vi endelig setter nr 4 for dagen ved Kim Andre, et mål som gir en liten ketchup effekt. 5-0 ved Patrick, 6-0 ved Kim Andre, 7-0 ved Andreas og 8-0 ved Jonas kommer relativt kjapt før pause. Ved halvtid er vi altså bitte litt bak skjema.

Annen omgang starter som første. 9-0 i omgangens første minutt, men så tar det tid før vi igjen finner mål. Når vi Jakob endelig setter 10-0 etter 8 minutter går det kjapt og 10 minutt etterpå er det blitt 15-0 og det er fortsatt en halv omgang igjen. Riska II har gitt fullstendig opp og vi ser allerede at vi vil nå de magiske 19.

Sluttresultatet blir 23-0 og vi ender 5 mål foran MIL som puljevinner. Motstander i kvartfinalen i A sluttspillet blir Sandved som ender på annen plass i pulje 2.