onsdag 19. mars 2014

Sandved ble for sterke i kvartfinalen

Sandved var motstander på bortebane i dagens kvartfinale i Kvia serien. Laget er sannsynligvis det beste vi har møtt, og selv om vi hang relativt greit med i motvinden i første omgang ble vi hele tiden springende etter meget ballsikre motstandere.

Hovedforskjellen på lagene var nettopp evnen til å la ballen gå fort og enkelt langs bakken til lagkamerater. Der Tasta gjerne prøvde å flikke ballen til medspillere, sendte Sandved ballen lang bakken slik at det var enkelt å ta imot for medspillere.

Fra starten av kampen angrep Sandved mye på sin høyre side der de hadde en veldig rask ving. Gang på gang ble han forsøkt gjennomspilt og 1-0 kom på en av disse gjennomspillingene.

Et par minutter etterpå utligner vi på en av våre første sjanser. Danijel stjeler ballen fra Kimmi og plassere ballen i mål fra langt hold. Før lagene går til pause hjemmelaget ennå en gang. Litt tafatt forsvarspill i egen 5 meter og litt flaks for hjemmelaget gjør at ballen triller i hjørnet.

Annen omgang er det vi som skal ha vinden i ryggen, og vi håper å presse Sandved noe lenger ned på egen banehalvdel. I perioder klarer vi det, men Sandved scorer likevel tidlig og leder 3-1. Når 4-1 så kommer etter halvspilt omgang gir vi opp og får et par raske i fleisen, før Danijel nok en gang får sjansen og fastsetter sluttresultat til 7-2.

Dermed er det Sandved som møter Staal til semifinale på lørdag.

Totalt sett anser vi oss fornøyde med Kvia serien tross tap i kvartfinalen. Gruppeseier og  A sluttspill gav mersmak og ikke minst god treningsmatching. Nå blir det et par uker med trening før Hundvåg 3 blir siste test før seriestart.