onsdag 9. april 2014

God generalprøve mot Hundvåg 3

Hundvåg 3 var motstander i generalprøven før seriestart. En brukbart god motstander hvor flere av spillerne var et år yngre enn oss med god teknikk.

Vi hadde relativt god kontroll fra start og presset Hundvåg bakover på banen og skapte flere god sjanser. Hundvåg keeperen var liten, men gjorde flere gode sjanser, og når vi blir for offensive i jakten etter ledermål, glemmer vi oss bakover og plutselig trer Hundvåg en pasning bak forsvaret vårt. Spissen kommer alene med keeper og gjør ingen feil. Dermed står det 0-1.

Vi brukte 5 minutter på å komme ajour. "Corner-trekket" vi ble enige om før kampstart fungerte. Store midtstoppere i Hugo og Endre gikk opp i feltet på corner og tiltrakk oppmerksomhet, og dermed var det ingen til å dekke opp Tuni, som steg til værs og headet uttagbart i mål.

Like før pause får vi sjansen til å gå i ledelsen, når Keven felles i straffefeltet og vi får straffe. Dani gjør ingen feil og sender keeper feil vei. 2-1 til pause.

I pausen bytter vi ut hele forsvarsfemeren inkluidert keeper. Hundvåg slipper til et par ganger, men Jonas var i det umulige hjørne og reddet alt som kom.

Vi spiller ikke blennende fotball fremover, men skaper en del sjanser, og får uttelling når Tuni finner Christian med en ferdigscoret pasning like foran mål. I omgangens siste minutter blir Jakob spilt alene med keeper 2 ganger, ført etter pasning fra Kimmi, og deretter fra Dani. Jakob gjør ingen feil og fastsetter sluttresultat til 5-1.

God gjennomkjøring hvor hele troppen fikk relativt mye spilletid. God og myndig dommer i Lennart Jonassen.

Da ønsker vi alle spillere og publikummere god påske og ser frem til seriestart borte mot Våganes 30. april.