onsdag 30. april 2014

En seier som satt langt inne mot Våganes

Seriestart mot Våganes ble en merkelig kamp, som endte med godt for oss som holder med Tasta.

Vi startet brukbart og presser hjemmelaget ned på egen banehalvdel store deler av første omgang. Solide midstoppere og en meget god keeper stoppet oss imidlertid gang etter gang. I tillegg mister vi ballen litt for ofte når vi forsøker å drible i stede for å slå pasninger.

Etter 13 minutter er det Våganes som tar ledelsen på en kontring, hvor ballen blir slått i bakrommet bak spissene våre. Mot slutten av omgangen skjer det samme igjen. 2 nye kontringer, 2 nye mål. Våganes leder 3-0 til pause.

Annen omgang blir lenge som den første. Vi er mer på Våganes sin banehalvdel enn de er på vår, men kontringene i mot er fortsatt farlige.

Det går 19 minutter før ballen plutselig er på skuddhold for Kimmi som smeller til med strak vrist. Ballen fyker inn i høyre hjørne. Scoringen gir oss ekstra krefter og vi er over motstanderne umiddelbart. Tuni vil ikke være dårligere enn Kimmi, og viser oss hvordan langskudd skal gjennomføres. Det var ikke alle som fulgte med, så derfor gjorde han det like greit 2 ganger. Det tok 4 minutter fra det stod 3-0 til viutlignet til 3-3 etter 23 minutter i annen omgang.

Vi satset nå på å jage seier, men Våganes klarte å løfe seg opp på banen og fikk sjansen alene med keeper men skuddet gikk rett på Robert som reddet. 3 minutter før slutt kommer avgjørelsen.Vi presset Våganes ned i egen målgård. Kimmi kommer igjen på skuddhold. Skuddet treffer Danijel og skifter retning slik at keeper er utspilt. 4-3 til Tasta holder seg ut kampen og vi tar med oss 3 poeng i en kamp som kunne gått begge veier.