mandag 5. mai 2014

Storseier hjemme mot Hinna II

Andre serierunde og Hinna II var på besøk på Stemmen. Hinna II var et rent 2001 lag, som spiller både 11er fotball i 2000 serien og 9er fotball i 2001 serien.

Kampen bølget litt frem og tilbake i starten primært med Tasta overtak, men vi så at Hinna var gode på kontringer. Etter 10 minutter tar vi imidlertid ledelsen når Kimmi slår en corner som med litt hjelp av keeper går rett i mål. På kort tid øker Dani og Kimmi til 2-0 og 3-0. Vi har nå meget god kontroll på kampen tross at Hinna fortsatt er gode på kontringer og stadig ligger på offsidelinjen og forsøker å spille ballen i bakrommet bak forsvaret vårt.

Vi scorer 2 ganger til før pause og leder 5-0 når Hinna ved sin lagkaptein spilles elegant gjennom og lobber over Jonas like før pause. 5-1 er pauseresultat. Våre siste mål ble scoret av Patrick og "Kimmi", nok en gang med så mye hjelp fra Hinna at det nok må gå i kategorien selvmål.

Annen omgang er det Hinna som tar tak i kampen og presser oss bakover. Forsvaret er litt nonsjalant i perioder og lar Hinna komme i bakrom gang etter gang. Etter 3 minutter tyr vi til ulovligheter og Hinna får straffe. Dette reddes mesterlig av Sindre som er kommet i mål.

Lite skjer før det er spilt 20 minutter og Kim Andre spiller Danijel gjennom alene med keeper. 6-1. Når vi så legger på til 7-1 ved Kimmi gir Hinna opp og vi scorer ytterligere 3 mål de neste 4 minuttene.

God kamp med mye positivt og ta med oss. Det er fortsatt en del å gå på mhp pasningsspill, men at det løsnet foran mål er bra.

Morten overtok som "second in command" og gjennomførte jobben på en måte som gjorde at fraværet av "cowboyen" i Houston knapt var synlig.

Neste mandag er det Jarl som står for tur borte. Vi møtte Jarl borte i 3dje serierunde også i fjor og gikk på årets første tap. Vi får ta med oss den og gi gass i år