mandag 12. mai 2014

Årsbeste borte mot Jarl

I år som i fjor var det Jarl borte i tredje serierunde. To lag som før kampen delte førsteplass i pulja etter 2 kamper. Vi forventet en tøff kamp mot et lag som skal være forsterketsiden fjoråret, ikke minst husker vi solide angrepsspillere. Planen var således å vinne duellene høyt på banen og aldri gi Jarl sjansen til å spille spissene fri i bakrom. Planen fungerte så nær perfekt det lar seg gjøre, for hverken Sindre eller Robert hadde veldig travle omganger i mål.

Vi presset Jarl bakover på banen men var litt ubesluttsomme i avslutningene. Så får vi hjørnespark fra vår høyre side. Presise innlegg fra Keven, litt panikk i målgården og Patrick får tuppet ballen over streken.

Like etterpå. Nye corner fra høyre. Keven treffer presist på hode til Tuni og 2-0. Tredje forsøk ender med heading fra Endre som keeper redder.

Når dommer blåser for pause var sannsynligvis Jarl enda mer glad enn oss for pausen.

Annen omgang blir vi litt dypere på banen og Jarl får spilt fotball på vår banehalvdel en stund. Christian, stod imidlertid som en bauta i midtforsvaret og stoppet et hvert forsøk på gjennomspill.

Utover i omgangen ønsker også Danijel å leke med gamle lagkamerater fra tiden i Viking. Først stjeler han ballen fra en forsvarsspiller, rudner de andre og scorer alene med keeper. Litt senere kommer scoring nr 2 etter at Jonas hadde driblet rundt med forsvaret og gjordt dem svimmel. 4-0 blir sluttresultat.

Utrolig kjekk kamp i dag med god harmooni og godt humør i troppen.
Hele laget jobber for hverandre og snakkingen blir stadig bedre selv om vi fortsatt har utviklingspotensiale. Danijel gjør sin beste kamp på lenge og jobber steinhardt. Keven legger alle hjørnespark i farlig sone. Christian var "man og the match" og stengte fullstendig igjen i forsvaret. Godt Rune Mikalsen ikke var på Jarlabanen for da hadde G16 hentet ham rett opp der. Keeperne har full kontroll og er våkne ute og plukker de gjennomspill som kommer.