mandag 19. mai 2014

Seieren satt langt inne mot Brodd

Som fryktet, og som vi husket fra i fjor, ble det en knallhard kamp mot Brodd som var forsterket med et par 99 spillere for anledningen.

Brodd gikk tøft i dueller og trykket oss bakover på banen i starten av kampen, heldigvis uten at det ble tellende resultat.

Litt mot spillets gang ser plutselig Tuni at Brodd keeperen står langt ute, og lobber perfekt over alle og i tomt mål. 1-0.

Så ser det ut som vi skal få fordel, når Brodd i forbindelse med målet pådrar seg gult kort og 5 minutter utvisning. Den gleden skulle imidlertid kun vare 2 minutter, før Kim Andre blir første Tasta spiller til å ta 5 minutters pause. Gule kort som følge av språkbruk og/eller usportslig opptreden må vi holde oss for gode til i fremtiden. Når Brodd får sin man tilbake på banen benytter de overtallet til å utligne til 1-1 på et langskudd fra 25 meter.

Heldigvis tar det kun 3 minutter til vi igjen er foran. Kimmi kommer på banen og finner Keven med en stikkball bak forsvaret. Keven er sikkerheten selv og setter 2-1, som ble pauseresultat.

Annen omgang er det stillingskrig på midten med mye dueller. Begge lag har sjanser men Tasta har et visst trykk. Derfor er det bare rettferdig når Danijel tar en av de innøvde tåskuddene og sender ballen i bue over keeper til 3-1.

2 minutter før slutt reduserer Brodd etter hjørnespark. Med 2 ekstra minutters tilleggstid ble det nervøst på slutten, men resultatet var fortsatt 3-2 når kampen ble blåst av.

Dermed er vi fortsatt ubeseiret, med 12 poeng etter 4 kamper. Da er vi klar for Viking II borte om en uke.