mandag 25. august 2014

God start på høstsesongen

Våganes var høstens første motstander for G14. Vi klarte så vidt å ro i land en knepen 4-3 seier i vår etter å ha ligget under 3-0, og ønsket helst litt mindre spenning denne gang.

Fra start tok vi tak i kampen og vant duellene. Sjansene ble skapt på løpende bånd, og både Danijel og Keven ble spilt alene gjennom mot en god Våganes keeper, som kom seirende ut av duellene. Etter hvert får vi også tildømt straffespark, men heller ikke denne gang tar vi ledelsen. Vi begynner å frykte "en i tryne" på en kontring, men så slår Danijel inn fra siden og finner Keven foran mål. Etter dette roer det seg ned fra begge lag. Det skapes lite sjanser og vi går til pause med med 1-0 ledelse.

Annen omgang starter egentlig som første sluttet. Ingen lag klarer å lage veldig store sjanser. Vi bruker alt for lang tid til å slå pasninger, og mister ballen gang etter gang sentralt på midtbanen etter å ha driblet litt for lenge.

Det tar 20 minutter før Keven endelig klarer å stikke en ball i bakrom. Danijel når ballen før keeper, tar runden rundt og setter ballen i mål til 2-0.

På dette tidspunkt finner overassistentrener Asle ut at Jonas ser sprek ut på sidelinjen og sikkert vil gjøre det bra som spiss. Vi gjør bytte, og Jonas brukter 3 minutter på å putte ballen i mål 2 ganger til 4-0. Etter et par nye minutter gjør han sitt tredje mål på 10 minutter. Kanskje Jonas tar en avslutningstrening med midtbanespillerne og spiisene på neste trening ?

Sluttresultatet blir 5-0. Magnus gjorde sin debut på G14 og klarte seg greit de 20 minuttene han var på banen. Ellers var det bra og se Mathias tilbake på laget etter en heller kjedelig vårsesong.

Neste uke står Hinna II for tur. Hinna kom dårlig ut i vårsesongen, men kom bra etter hvert og vant 3 av de 4 siste kampene.