onsdag 3. september 2014

Spennende kamp på Hinna

Hinna II var dagens motstander. Et satsingslag med 2001-spillere, som for anledningen var forsterket med et par førstelagsspillere.

Det viste seg tidlig i kampen at her skulle vi ikke få noenting gratis. Hinna var teknisk meget gode og aggressive i presset, og vant midtbanekampen i store perioder. Der vi ble litt puslete i pasningsspillet lot Hinna ballen gå fra mann til mann i tempo.

Hovedutfordringen for motstanderne våre er imidlertid at midtstopperparet vårt med Hugo og Christian både har fart og muskler. Dermed ble Hinna stort sett stoppet før det ble virkelig farlig, og de måtte forsøke seg på langskudd og døballsituasjoner.

Vi derimot satset på kontringer, og vi klarte å spille Jonas relativt alene med keeper 2 ganger, som endte i skudd over under kraftig press. Etter 25 minutter får vi imidlertid uttelling ... tror vi ...

... men Hinnas lagleder som står med flagget vinker og roper Off side, og en ellers relativt bra dommer lar seg lure. Annulering og 0-0 til pause.

I annen omgang blir hovedfokus å holde nullen og satse på å putte en avsjansene vi vet vil dukke opp i løpet av omgangen. Dette fungere relativt bra. Hugo og Christian måtte bruke fart og krefter flere ganger for å hindre Hinnas midtspiss å komme alene. En gang førsøker de seg på et godt langskudd når Sindre stod langt ute, men han reddet likevel.

10 minutter igjen og vi vurderer om vi skal ta litt sjanser fremover. Men plutselig får dommer "Blackout" for andre gang i kampen. Sett fra vår posisjon er det en skulder mot skulder situasjon, men dommer blåser frispark til Hinna for dytting, og gir gult kort til Kimmi. Når vi spør hva det gis kort for er det for dytting, eller "vold" som dommeren velger å kalle det. Dermed er vi 10 mot 11 i 5 minutter og må tenke defensivt.

Vi holder unna til Kimmi er tilbake. Sender Kristian tilbake som defensiv midtbane og putter Keven på venstresiden. Trekket fungerer. 1 minutt på overtid tråkler KEven seg forbi 2-3 spillere og kommer til dølinjen, legger 45 til Jonas som putter ballen i mål. 1-0 på overtid. Kan det smake bedre enn det ?

Det blir totalt 4 minutter tillegg, men vi holder unna. 1-0 seier og fortsatt ubeseiret.