mandag 15. september 2014

Heldig poeng borte mot Brodd

7 forfall like før kampstart gjør det ikke enkelt å være lagleder. Heldigvis stilte Billy opp på kort varsel og Tuni lot seg overtale til å trosse skade og gjøre en jobb for laget.

Dagens motstander Brodd stiller alltid toppet mot Tasta med aggressiv spillestil og kamp om hver ball. Så også i dag.

For å være ærlig ble vi til tider utspilt av et hardtspillende Brodd lag som hadde pipeblåseren som sin tolvte mann på banen. På den annen side hadde vi målstengene på vår side i dag.

Kampen startet relativt jevnt, men tidlige skader på både Kristian og Patrick, gjorde at vi måtte gjøre tidlige bytter, samtidig som en halvskadd Tuni ikke fikk pause. Utover i omgangen tar Brodd mer og mer over. En lynrask spiss skaper problemer for oss bakover, men heldigvis har både Christian og Ramadhan tempo de også. Når 3 Broddspillere får stå på blankt mål mot slutten av omgangen er det utrolig at det ikke blir uttelling. Etter 5 minutter tilleggstid ebber omgangen ut med 0-0. Et resultat gjestene fra Tasta kunne si seg meget godt fornøyd med.

Annen omgang blir som den første sluttet. Et markant Brodd press gir nok og gjøre til våre defensive spillere. Tverrlegger og stang blir truffet et par ganger men vi holder fortsatt nullen.

Et kvarter før slutt får vi kontringen vi har ventet. Keven fører opp på venstresiden. Finner Andreas som legger igjen til Tuni like utenfor 16 meteren.Tuni er klinisk og plassere ballen nede i hjørnet. 1-0 til Tasta. Var det noen som sa ran ?

Tross tøffe dueller fra Broddspillerne, over kanten sett med Tastaøyne blir det sjelden blåst Tasta vei. I stede får vi frispark mot og gult kort til Endre når han takler hardt en gang. Dermed 10 mot 11 i 5 miniutter. Vi rir av stormen, og kan sette spikeren i kista når Keven tråkler seg forbi Brodd spillere og er alene med keeper. Han blir tatt bakfra i avslutningsøyeblikket. Straffe og utvisning sett med våre øyne. Keeper sin ball sett med dommerøyne. Dermed koker det i toppen på noen og en hver med resultat at Keven får 5 minutter på sidelinjen med 6 minutter igjen å spille.

I kampen siste spilleminutt får Brodd uttelling på presset sitt. Vi er ubeslutsomme bak og en Broddangriper tar en sjanse og curler ballen i lengste hjørnet. 1-1 blir sluttresultatet. Dermed er vårt første poengtap et faktum, men vi har likevel nokpoeng til å avgjøre selv.

Til tross for at vi ble utspilt i store deler av kamper må vi gi honør til guttene for innsatsen som ble lagt ned denne kvelden. Særlig våre defensive spillere, Jonas, Patrick, Ramadhan, Christian, Roy og Endre hadde det travelet hele kampen. Godt jobbet. Nå er det Viking som står for tur om 13 dager.