mandag 8. september 2014

Seier mot et svakt Jarl lag

Jarl var dagens motstander. Alltid spennende å møte Jarl, for vi vet aldri om de møter oss med "stjernegalleriet" eller noen andre. I dag var det keeper og spiss som holdt høyt nivå, men dette ble for dårlig til tross for at vi manglet kaptein Kyllevik.

Det tok 11 minutter før Tuni haddefunnet nettmaskene 2 ganger. På de neste 6 minuttene blir det 2 nye mål rette vei og en i mot. 4-1 etter 17 minutter.

Jonas pynter på resultatet før pause og stillingen er 5-1.

Annen omgang var et langt gjesp. Jarl forsøkte å angripe med lange keeperutspill over alle, men Hugo og Christian hadde kontroll bak.

På midten var Keven i det lekne hjørne i dag og gjorde stort sett som han ville. Etter 18 minutter gir det tellende resultat, når en forsvarer presses til å sette ballen i eget mål. 6-1 viste seg å bli sluttresultat.

Da er det 2 uker igjen til Viking II kommer på besøk i årets seriefinale. Først er det bortekamp mot Brodd om en uke. Lurer på om det er 14 års laget vi møtr denne gangen. Det var i hvert fall ikke det sist ...