mandag 29. september 2014

Storseier mot Hundvåg 2 sikret puljeseier

Nytt forsøk på puljeseier når Hundvåg 2 kom til Stemmen mandag. En motstander vi normalt skal slå lett, men som har spilt seg opp den siste tid med seire mot Jarl og Våganes.

Etter 15-0 seier i vår så det ut som vi tok litt lett på oppgaven like før kampstart, men det tok bare 5 minutter før vi tok ledelsen også i denne kampen. Keven går til linjen og legger perfekt inn foran mål hvor Billy kommer på løp og setter dagens første. Ett minutt etterpå får vi straffe som Patrick setter i mål til 2-0.

Herifra og ut var det bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli, og hvem som skulle putte målene.

Keven setter 2 før pause slik at stillingen til pause var 4-0.

6 bytter i pausen gjorde ikke at dominansen på banen ble mindre. Tvert i mot gikk Hundvåg etter hvert fullstendig opp i limingen og målene trillet inn.

Det var ikke like mange tilskuere som mot Viking i går, men denne gjengen kunne se at Jonas tok spissplassen etter pause og puttet 5 mål. Ett hver av Andreas og Tuni gjorde at sluttresultatet ble 11-0.

Jobben var gjort på egenhånd og dermed trengte vi ikke den hjelpen vi fikk av Brodd som spilte uavgjort mot Viking 2 tidligere i dag.

Denne gjengen har kopiert fjorårets puljeseier i 2. divisjon. Da blir man så glad at man ikke klarer å stå på beina i første rad.