onsdag 15. oktober 2014

Årets første tap borte mot Vidar 2

Årets siste seriekamp var på Lassa. Vidar 2 som var ubeseiret på hjemmebane tidligere i sesongen var motstander.

Serien ble vunnet allerede forrige serierunde og dette så ut til å påvirke motivasjonen da Vidar virker piggere enn Tasta fra start og vant de fleste duellene.

Hjemmelaget spillere seg til sjanser uten å få uttelling, og etter ca halvspilt omgang får vi hjørnespark som Jonas setter rett i mål. Minuttet etterpå vinner Kimmi ballen på midten og spiller Jonas alene gjennom med keeper. 2-0 på ca 2 minutter, mot spillets gang.

Etter våre 2 raske mål for Vidar uttelling umiddelbart. 2-1 som ser ut til å holde til pause, men så får dommer Black Out et øyeblikk. En skulder til skulder duell på ca 17 meter blir dømte frispark og gult kort, altså 5 minutters utvisning. Frisparket ender i mål, 2-2 til pause.

I annen omgang er det fortsatt Vidar som presser på. Vi har rimelig god kontroll bakover, men har likevel ikke latt motstanderen komme så mye til tidligere i år. Vi vi er litt vel offensive i en duell bak blir det straffe i mot. Vi setter en reaksjonsserk Jonas i mål for anledningen, og Jonas redder. Vi er i himmelen et par sekunder, for like etter den påfølgende corneren sitter ballen i mål etter at vi er lite aggressive i eget felt. Midtveis i omgangen blir det 4-2 til hjemmelaget, et resultat som holder seg ut omgangen. Dommer får en Blackout også i annen omgang. En spiller fra hvert lag går i duell. Ingen treffer ballen og begge treffer hverandre. Begge ligger på bakken og har vondt. Gult kort til Tasta og nok en 5 minutter ... hvem vet ... kanskje dette var første gang samme Tasta spiller har fått  gule i samme kamp ? Hvem tror du Ramadhan ?

Takk for i år til spillere, og foreldre.

Vi kommer for øvrig snart ut med info knyttet til planer for avslutning i klubbhuset med pizza, og ikke minst info om sesongen 2015 i G16.