onsdag 29. april 2015

En god omgang mot Staal

Årets første seriekamp for J11 var mot Staal Jørpeland. Ikke bare var det første seriekamp, men det var også første gang vi har prøvd oss på 7er fotball.

Kampen startet veldig bra. Jentene fulgte planen, presset Staal-spillerne tett og vant dueller. Vi prøvde oss på noen skudd fra distanse uten hell. Etter 7 minutter med seriefotball lå ballen i rett mål. Kristina lurte keeper og dermed ledet vi 1-0.

Så går det i stå for oss et øyeblikk. Vi gjør akkurat det vi var enige om å ikke gjøre, nemlig ta med oss ballen inn mot eget mål. Resultatet av å miste ballen foran eget mål gir ofte mål i mot, og det gjorde det også i dag. 1-1 etter 10 minutter ble fulgt av ny Staal scoring og 1-2.

Et par minutter før pause får vi frispark utenfor hjørnet av målfeltet. Ariel setter frisparket rett i mål. 2-2 til pause etter en meget god omgang hvor hele gjengen viste topp innsats.
Etter pausen lærte i hvert fall undertegnede at vi må være tydelig i pausepraten, for annen omgang startet med spillerne i feil posisjoner og plutselig så det ut som noe av kreftene var borte. Staal sin spiller nr 8 var stor og sterk, og ikke minst fryktelig god. Hun får gjøre som hun ville i anne omgang og scoret muligens alle 5 målene i omgangen uten at vi klarer å få uttelling. Dermed går vi på et 7-2 tap i første kamp.

Tross småstygt resultat var det mye positivt å ta med oss. Første omgang var veldig bra, og i annen omgang var det egentlig bare èn spiller som skilte lagene. Mandag står Sunde for tur, og da kommer vi sterkt tilbake.

Godt humør på banen og på sidelinjen. J10 spilte for øvrig uavgjort mot Bogafjell tidligere på dagen, så begge jentelagene er godt igang med sesongen.