onsdag 10. juni 2009

God innsats mot Madla

Onsdag ettermiddeag gjennomførte vi ukens andre kamp bort mot et svært godt lag fra Madla. Motstanderlaget hadde både god teknikk, hard skudd og godt samspill. For noen uker siden ville dette vært rått parti, men med god innsats på banen og godt keeperspill bak har de siste kampene vist oss at vi kan gi de fleste lagene kamp.

Madla tok tidlig ledelsen i kampen. Etter en flott dribleserie nede ved siden satte imidlertid Andreas inn utligningen fra neste død vinkel. Etter 3 nye Madla mål og nok et mål fra Andreas kom kampen prestasjon. Roy løftet et frispark fra midtbanen og inn foran mål hvor Jarle hang i luften og satte historiens første heading i mål. Like før pause satte Herman livet som innsats for å redde en stor Madla sjanse. Resultatet ble en dunk i hodet og et spark i armen, men sjansen ble reddet. Pauseresultatet ble 4-3 til hjemmelaget.
Annen omgang var ikke ulike den første. Madla var stadig noen mål foran. Etter et sjelden mål av Kristian ble vi noe offensive og mistet tryggheten bakover. I denne perioden ble det lite hjelp for Herman i mål og resultatet ble en del mål i mot.

Mot slutten satte vi inn en ny offensiv som gav tellende resultat. 2 raske mål av Roy og et av Andreas gjorde at sluttresultatet ble hederlige 7-12. Utrolig bra resultat mot et kjempegodt Madla-lag.

De fremmøtte tilskuerne likte godt det de så, og vi trenere setter også pris på å se at flere spillere legger ned stor innsats og viser fremgang. Blir vi litt frekkere foran motstandernes mål skal vi nok snart vinne et par kamper igjen.

Vel møtt mot Vardeneset i Ballbingen på mandag.