mandag 15. juni 2009

Tett lokalderby i siste kamp før sommeren

Vårens siste kamp gikk ble avholdt i Ballbingen mot våre naboer fra Vardeneset. Kampen startet i samme gode flyt som vi har hatt den siste tiden. Det tok bare 15 sekunder (ny rekord) før Hugo sendte oss i ledelsen. Pottetett forsvarsspill og godt offensivt spill sendte oss i 4-1 ledelsen innen kvarteret var spilt. Målene ble satt inn av Einar etter 6 minutt og 50 sekunder, Andreas etter 13 minutt og Christian etter 15 minutt. Mot slutten av omgangen slapp vi Vardeneset inn i kampen, slik at pauseresultatet var 4-3.

Noen som kan gjette hva som var mest populært i pausen ?

Vardeneset var frekke nok til å utligne ledelsen umiddelbart etter start av annen omgang. 2 raske mål av Andreas etter 1:50 og 3:20 av omgangen sendte oss tilbake i 2 målsledelse.

Spillet bølget så frem og tilbake en stund. Vardeneste puttet på 2 mål og Hugo Felix satte inn vårt sjuende for dagen etter 7:40. Dagens flotteste scoring stod Christian for da han i kampens siste sekund sendte avgårde en suser fra langt hold. Keeper kunne bare maktesløst stå å se etter ballen som smalt i jernbøylen bak målet. Flott skudd gav sluttresultat på 8-6.