mandag 8. juni 2009

ENDELIG !!!

Den som venter på noe godt ... heter det visst. For oss tok det 355 dager mellom serieseieren mot Fogn en heller våt sommerdag (18 . juni) i fjor til dagens herlige seier over Stavangers stolthet Viking.

Storspillet fra annen omgang mot Sunde ble igangsatt fra start. 1-0 lå i mål før undertegnede fikk løftet hodet. 3-0 etter noen minutter. Til pause var det blitt litt kamp igjen, 4-3.
Pauseinnslag med kaker og kaffe ble tatt godt imot av såvel våre egne som gjestene fra Viking, som lovte oss tilsvarende opplegg i høst.
Annen omgang startet med Viking dominans. Faktisk tok Blåtrøyene ledelsen 5-4 før vi satte inn turboen. Kampen ble snudd og mot slutten var vi aldri truet. 2-sifret antall scorede mål for første gang i historien. Sluttresultat 10-6.

Målscorerne i denne historiske kampen var Roy (4), Hugo (2), Christian, Andreas, Jarle og Jonatan. For første gang måtte vi ha rådslagning etter kampen for å få kontroll på målscorerne. Herman fortsatte for øvrig storspillet i mål og hadde flere flotte redninger.