torsdag 28. mai 2009

Sunde var sjanseløse...

... når Herman stengte målet og utespillerne aldri lot Sunde få fred.
Bare synd vi ikke fant ut av dette før det stod 0-5

Kampen mot Sunde begynte litt typisk. Brukbar innsats fra start, men vi har en lei tendens til å bli litt passive i forsvar. Når motstanderne har spillere med skuddbein som en middels 19 åring blir vi straffet. 5-0 ledet hjemmelaget til pause.

I annen omgang gikk Herman i mål og Mathias tok plass i forsvaret. Sammen med Kristian og Christian som alle hadde sine økter i forsvaret stengte vi målet. Samtidig la alle spillerne ned kjempeinnsats når de var på banen. Sundespillerne fikk ikke fred. Dermed begynte vi å vinne baller og fikk anledning til å gå i angrep mer enn i første omgang. Andreas på topp ble funnet flere ganger med flotte pasninger og laget Hat Trick i annen omgang. Plutselig var stillingen 5-3. Vi måtte dessverre se en ball i eget mål mot slutten av kampen. 6-3 til Sunde ble resultatet.
Tross tap tar vi en kjempeflott annen omgang med oss videre og er superoptimister foran neste kamp mot Viking.