onsdag 13. mai 2009

Brutal tur til Grødem

Det ble en brutal tur til Grødem for å møte Randaberg. Om det var de store målen, eller grusbanen som var årsaken er usikkert. Kanskje trodde vi laget med fangedraktene var Newcastle eller Juventus. Ihvertfall brukte vi de første 10 minuttene av kampen til å se at Randaberg fant nettmaskene ikke mindre enn 6 ganger. Frustrert tilskuere prøvde å oppmuntre men vi var nok litt stive i smilet en stund.

Spillerne på sidelinjen fikk beskjed om å begynne kampen på nytt på 0-0. Hard jobb skulle gi resultater. 2-0 vant vi siste del av første omgang og lå dermed under 2-6 til pause.

Annen omgang gikk ikke stort bedre enn første. Randaberg var bedre enn oss foran mål og hadde selv en bamse i mål. 2-6 også i annen gav stygge 4-12 i sluttresultat. Andreas (2), Christian og Roy scoret trøstemålene.

For øvrig var alle fremmøtte stolte av våre nye drakter. Mandag mot Finnøy skal vi innvie dem skikkelig, både strømper og sokker. Spørs om noen har sjanse mot oss da ...?