mandag 18. mai 2009

Kampreferat Tasta - Finnøy

Nye drakter skulle vise seg ikke å være tilstrekkelig til å slå Finnøy.
Innsatsen var det ingenting å si på, særlig i først omgang. Det var full fart fremover så snart vi fikk ballen. Skyt, skyt, skyt var de siste ordene før kampstart. Kampen under ett viser nok at vi fremdeles har litt å gå på når det gjelder skudd. Likevel gikk vi opp i fortjent 2-0 ledelse tidlig i første omgang.
Finnøy var et av de bedre lagene vi har møtt i år. Særlig en av spillerne skjøt som en voksen. Heldigvis ble Jonatan i mål aldri truffet av skuddene hans. 2 av dem gikk i mål i første. Like før pause var Roy frempå for andre gang i omgangen og fastsatte pauseresultat til 3-2.
Pausen gikk på sedvanlig måte med til kafer og muffens. Finnøy spillerne var nok litt mer beskjedne med kakene. I starten av annen omgang ble vi nemlig litt tunge og treige, og plutselig var 3-2 blitt til 3-6.
Roy ble dagens mann. Han puttet på 2 nye utover i omgangen, totalt 4 mål for dagen. Finnøy fant målet en siste gang. Sluttresultatet ble derfor 7-5 til gjestene fra Finnøy.
Dagens øyeblikk stod et entusiastisk hjemmepublikum for. Når vi endelig fikk hull på byllen i annen omgang fikk trykket nesten taket til å lette (dersom det hadde vært noe tak). Takk til publikum som aldri svikter.