mandag 4. mai 2009

God innsats mot Mastra

Endelig var det hjemmekamp igjen etter nesten ett år med bortekamper. Nå har vi lengtet etter hjemmebakte kaker, muffens og varm kaffe i lange tider.
Første seriekamp for året var hjemme mot Mastra i godt gammeldags høstvær. Innsatsen var upåklagelig men Mastra ble for sterke også i år. 3-5 ble sluttresultatet.
Kampen startet med sjanser begge veier, men gjestene fra Mosterøy eller Rennesøy eller en eller annen øy fant "nettmaskene" bak Mathias 2 ganger før vi svarte. 2 Tasta mål før pause gjorde at vi kunne ta velfortjent hvil på stillingen 2-2.
Annen omgang bølget en stund frem og tilbake. Begge lag hadde sjanser til å score, men nok en gang må vi innse at motstanderlagene er litt bedre til å komme til skudd. Mastra scoret 3 ganger før vi endelig fikk hull på byllen. Et kjempeangrep ble avsluttet ved at Christian vant ballen ved corner-hjørnet og fant Andreas umarkert foran mål. Akkurat det vi terpet på før kampstart. Andreas ble dagens mann med 3 mål, men det var enighet langs sidelinjen om at fremgangen var stor for hele gjengen. Godt jobbet.
God innsats også av Roy, Jonatan, Jarle og Sondre, som tross spillefri møtte opp for å heie frem lagkameratene.