torsdag 27. mai 2010

Heroisk innsats holdt ikke mot Sola

Med 2-14 i minne fra sist besøk på Sola var det med en viss angst vi stilte til kamp på gressbanen på Sola i kveld. Motstanden var minst like bra i dag. Sannsynligvis det beste laget vi har møtt. Her var motstanderne store, sterke spillere med både teknikk, skuddferdighet og ikke minst godt samspill.

Heroisk innsats i første omgang i kombinasjon med litt "stang inn" fremover på banen gjorde at vi holdt godt følge med Sola. 1-1, 2-2, 3-3, 4-4 før Sola gikk til pause med ledelse 5-4. 4 forskjellige målscorere i første omgang. Christian, Andreas, Fredrik og Hugo.

Vi la opp til samme plan i annen omgang. Full innsats, tett oppi Sola-spillerne og skudd når vi var på skuddhold. Dette ble lettere sagt enn gjort. Det som gikk stang inn i første omgang, gikk stang ut i annen omgang. Når vi endelig kom på skuddhold tokk Solakeeperen det meste. Fremover på banen fikk vi en leksjon i godt samspill fra Sola og målene trillet inn til tross for at Einar hadde flere gode redninger.

Omgangens høydepunkt var da Andreas tok ballen direkte fra et avspark og sprang forbi samtlige Sola spillere og scoret vårt 5te mål for dagen.

Sluttresultat 5 - 12 er i hvert fall 5 mål bedre enn sist :-)