onsdag 19. mai 2010

Uavgjort mot Mastra ...

... i annen omgang

Første omgang går vi forbi i stillhet. Vi hadde avspark, men Mastra tok likevel ledelsen allerede etter 12 sekunder. Pauseresultat 7-1 til hjemmelaget var i overkant mye. Vi hadde flere sjanser til å score mål, men i effektivitet foran mål  kunne vi ikke sammenligne oss med Mastra.

Vi gikk på banen til annen omgang med målsetning om å vinne omgangen. Kjell lovte is dersom vi klarte det. Vi ledet både 1-0, 2-1 og 3-2, men måtte se hjemmelaget utligne omgangsresultatet til 3-3 på et frispark.

Andreas (3) og Roy stod for målene. Det burde vært flere. Hugo og Mathias hadde den ubehagelige oppgaven å stå bakkerst å fosøke å stoppe Mastra.

I ettertid ser vi tilbake på en god annen omgang og tar den med oss til neste kamp mot Sola. Håper på litt bedre effektivitet i den kampen.

Avslutningsvis takk til Kjell som leverte ut is til både store og små etter kampslutt. Både Tasta og Mastra- spillerne satte pris på det, for ikke å snakke om undertegnede :-)