tirsdag 11. mai 2010

Seier mot Vardeneset

Årets andre seier på 2 kamper er et faktum etter dagens lokalderby mot Vardeneset. 6-4 tilsier en jevn kamp. Bildet lyver litt. Dette var en kamp vi hadde kontroll på fra vi tok ledelsen i første omgang til like før slutt når vi sovnet en stund.

Første omgang hadde vi knapt en sjanse mot oss. Kjempejobbing i forsvar og defensivt på midtbanen, samtidig som vi fant nettmaskene fremover gav oss grei ledelse. Best huskes omgangen av et kjempemål av Roy fra langt hold. På en corner glemte vi å klarere og Vardeneset fikk puttet et mål. 3-1 til pause etter 2 mål av Roy og ett av Jarle. Nye mål av Andreas og Roy i annen omgang og dermed ledet vi 5-1. På slutten sovnet vi noen minutter og dette kostet oss nesten seieren. Målene i mot var nesten identiske. Ballen får dabbe en meter fra eget mål uten at noen går for klarering. Plutselig var stillingen 5-4 med 1 minutt igjen. Kampens beste øyeblikk kom avslutningsvis. Innkast fra Andreas til Roy som gikk ned til siden. Innlegget foran mål satte Hugo inn på direkten. Kjempemål.